Viranomaisyhteistyö kehittyy

Villieläinhoitola toimii yhteistyössä viranomaisten kanssa. Poliisit, merivartijat ja pelastuslaitos tuovat loukkaantuneita eläimiä hoitolaan. Viranomaisia autetaan vuorokaudenajasta riippumatta aina.
Öisiä soittoja hälytyskeskuksesta onkin tullut muutaman kerran. Yöllä tapahtuva loukkaantuneen eläimen kohtaaminen on ongelma siinä missä päivälläkin, eläin on nopeasti saatava hoitoon. Vaihtoehtona on eläimen lopettaminen, nyt se ei ole välttämätöntä.                                                                                                                    

Isoja petolintuja on tuotu useita, mutta  hauskin on tapaus on poliisin aamuyöllä löytämä lammas, joka tuotiin hoitolaan. Nyt Vieraasta on kasvanut kookas ystävällinen musta pässi, ja se käyskentelee vapaana hoitolan alueella päivisin.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *