Lintuja hoitolaan

Tammikuun alkupäivinä on hoitolaan tullut useita lintuja. Joutsenia on alkanut tulla useampia. Syynä lankoihin lentäminen tai jääminen kiinni nopeasti jäätyneisiin vesiin.
MTV3 ilmoitti Kokkolassa olevasta joutsenesta, joka oli törmännyt sähkölankoihin. Siitä tulikin TV-julkkis.
Kanahaukka tuotiin Vaskiluodon satamasta Vaasasta. Satamahalleissa metsästänyt nuori lintu oli törmännyt kattorakenteisiin ja pudonnut maahan. Onneksi yhteistyö pelaa myös satamahenkilökunnan kanssa. He ottavat heti yhteyttä, jos näkevät avun tarpeessa olevia eläimiä. Nyt lintu on rengastettu ja odottaa vapauttamista.
Lemmikkinä ollut Neitokakadu tuli hoitolaan omistajan kuoltua, omaiset eivät halunneet pitää sitä. Se jääkin pysyvästi hoitolaan. Mukava lintu, jolla on paljon asiaa. Juttua riittää aina kun asuntoon sisälle tullaan.
http://www.katsomo.fi/?progId=103389
Seitsemän uutiset 11.1.2012 lopussa juttu laulujoutsenen noudosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *